Selvfølgelig bør du. Jeg praktisere dette for et stykke tid og jeg aldrig kiggede tilbage. Jeg tror, dette er den perfekte kombination. Du får bedst fra begge verdener. Vidste du, at 90% af alle millionærer gjort deres formue med fast ejendom og 10% med internettet eller aktiemarkedet? Godt, dette efterlader ikke noget spillerum for arbejdstagernes lønseddel, ikke det?
Jeg læste engang en lille sætning, som fuldstændigt ændrede mit liv “Åbningstid for penge ikke give dig nogen rigdom”. Denne kraftfulde sætning stak med mig lige siden. Tag et øjeblik og tænke over dette. Vi alle gøre det ved at være ansat af en arbejdsgiver vi bytte timer for penge. Hvor mange timer om ugen kan du handle uden at helt opgive dit liv? 60, 70 timer max. Dette efterlader ikke meget plads til et familieliv eller at have nogle sjove, ikke sandt?
Nå, nok af denne deprimerende ting. Lad os tale om noget sjovt. Vidste du, du kan faktisk tjene penge mens du sover? Det kaldes residual indkomst.
Med din internet forretning ønsker du at opnå resterende indkomst ved at sælge medlemskab abonnementer til enhver form for service at afgifter månedlige gebyrer. Typisk vil du modtage din andel af dette som månedlige rater. Du gøre arbejdet én gang og du får udbetalt igen og igen.
Med fast ejendom opnå du den samme effekt med udlejningsejendomme. Selv om dit engagement i processen er en smule større, men det er stadig overskueligt. Du skal samle lejen og og sørg for det er betalt til tiden. Til gengæld skal du betale alle regninger som afdrag på realkreditlån, forsikring, afgifter og undertiden utility regninger. Afhængigt af leasingaftale har du med lejere.
Dette sig tager af den resterende indkomst del. Som en tommelfingerregel hvis din resterende indkomst dækker dine leveomkostninger er du på vej til at blive en succes. Nu kan du begynde at gøre sjovt del med fast ejendom. Ikke at der er noget galt med at være en udlejer. Jeg personligt ikke kan lide denne del af investering i fast ejendom.
Sjovt del for mig er at arbejde tilbud med fast ejendom. Det kunne være at købe en gammel ejendom langt under markedet, fix det op og sælge den med fortjeneste. En anden metode i forbindelse med fast ejendom kaldes flipping. I dette tilfælde jeg simpelthen kontrollere egenskaben gennem en kontrakt og derefter tildele kontrakten til en anden køber. Selvfølgelig vil jeg samle et gebyr for mine tjenestegrene. Jeg foretrækker den anden metode, fordi den mindste mængde af penge og arbejde er involveret. Fastsættelse op egenskaber kan forvandle til en tid og penge tidskrævende projekt.
Det punkt, jeg ønsker at gøre er, at du har brug at etablere en form for residual indkomst til at dække dine basale leveomkostninger for at udvide din forretning.
Selvfølgelig kan du gøre alle de ting er nævnt og stadig arbejder på fuld tid. Det er hvad de fleste mennesker gør. Men du skal beslutte, om den ekstra indtægt er umagen værd. Du skal bruge en masse tid at gøre både investering i fast ejendom og kører en internet-forretning.
Besøg mit hjem business website og mit fast ejendom hjemmeside for at lære om effektive systemer til at udnytte begge forretningsmodeller uden helt at give afkald på dit liv.
Copyright 2005 Peter Dobler