Overveje gummi pyntede – mulighederne er uendelige

Gummi pyntede er den ultimative materiale til at overveje, når du skal installere pyntede i kommercielle områder. Uanset hvor du har en masse mennesker gå eller arbejder, giver gummi pyntede den bedste sikkerhedsnet på grund af dens ikke-slip funktioner. Gummi pyntede er lavet af samme materiale som dæk på bilen, så du ved, at det er værd de ekstra penge du har til at betale for det. Det er vedligeholdelsesfrit og du behøver ikke at bruge nogen form for dæk sealer for at holde det vandtæt som du ville gøre med træ pyntede.

Gummi pyntede er lavet ikke ved hjælp af limning agenter og har derfor ikke nogen lufthuller. Hverken er det modtagelige for sammentrækning eller ekspansion og af denne grund, hvis du vælger denne form for vedligeholdelse gratis pyntede, kan du forvente at se mindre end ½ tomme bevægelse i en 20 fods længde af pyntede. Der er ikke behov for maleri, farvning eller brugen af træ dæk fangere. Overfladen af gummi kan buffed, så at du har den ultimative skridsikker overflade. Men da denne pyntede materiale er så vandtæt, vil du sandsynligvis skulle klart vand ud af det, når det regner, hvis du har den pyntede udsat.

Når du installerer gummi pyntede, har du pyntede materiale, der er godt i stand til at modstå forskellige temperaturer. Det er velegnet til en temperatur på 0 til dem, der overstiger 100°. Men for koldere klimaer hvor vinteren temperaturen dips under nul, denne vedligeholdelsesfri pyntede kan ikke være egnet til brug for udendørs. Selv om brugen af gummi vil øge levetiden på dine dæk med omkring 5 år, skal du tage klimaet i betragtning, før du køber dette materiale.

Prisen på gummi pyntede er ikke billige. En bord måler 1 tomme tyk og 8 inches bred i sort omkostninger omkring $2 per fod, der henviser til den samme størrelse bord i grå eller terra cotta koster over $3 per fod. Denne vedligeholdelsesfri pyntede kommer med en 25-års garanti, men der er betingelser. Selvom ønskede pyntede der ikke kræver vedligeholdelse eller brug af træ dæk sealere, skal du kontroller, de pyntede er korrekt installeret. Støtteordningen bør have Centre ikke mere end 18 inches fra hinanden og hver gummi bord har at blive fastgjort til hvert center. Hvis du bruger udstyr tungere end 1000 pounds på de pyntede, vil dette også ugyldiggøre garantien.

Gummi pyntede kaldes også Rumber. Du kan skære det med en sav, når du installerer det pyntede materiale. Du skal dog bruge en carbide tip kniv med store tænder. Ud over at købe gummi bestyrelser for installation, vedligeholdelse frie pyntede, kan du også købe gummi pyntede materiale i plader. Du har stadig til at fastgøre gummi til center understøtter således at midten af dækket ikke er løs.