Lære at investere penge: tjene bedre afkast med Private Equity

Ønsker du at lære at tjene 44% årlige afkast fra dine investeringer? Derefter overveje private equity.
Fra 1992-2002, de øverste 25% af amerikanske private equity ledere returneres 44,5% årligt mens den anden 25% af private equity ledere kun returneres 14,3% (kilde: Venture økonomi, Morningstar Principia). Afkast af top private equity-selskaber har været så fast, at selv private institutionelle donationer som af Yale University forventer næsten en tredjedel af deres portefølje tilbagevenden at komme fra 17,5% det havde investeret i privat egenkapital (kilde: Yale Endowment 2003 rapport).
Risikoen for privat egenkapital er ofte misforstået. Selvom en masse rige mennesker har investeret i privat egenkapital i mange år, er det stadig et investeringsselskab, der er omgivet af mange misforståelser. Private equity-fonde dækker en bred vifte af forskellige sektorer og en bred vifte af strukturer. Der er lånefinansierede buyout midler, venturekapitalfonde, nødlidende gæld midler og mezzanin finansiering midler for at nævne flere.
Ofte, betragtes privat egenkapital fejlagtigt af investorer som en skumle industri. Tværtimod har de virksomheder, der omfatter private equity-fonde typisk langt højere gennemsigtighed end offentligt handlede selskaber. Retsmedicinske revisorer, som arbejder for private equity-fonde modtager typen adgang til selskabets regnskaber til at søge efter svagheder eller hemorrhaging forretningsenheder på et niveau, som offentlige aktieanalytikere kun drømmer om. Desuden, mange kendte private equity-selskaber tiltrække øverste kabinet embedsmænd og endda ex-chef for at deres bestyrelser, hvis fordele er temmelig selvforklarende.
Et sådant eksempel er Carlyle Group. På ét punkt og tidspunkt i nyere historie, kunne Carlyle Group prale som bestyrelsesmedlemmer eller ledende rådgivere, en ex-amerikansk præsident, en tidligere britisk premierminister, en ex-filippinske præsident, en ex – amerikanske forsvarsminister og vicedirektør for CIA, en ex-US Statssekretær og en ex-hvide hus budget rådgiver. Og denne elite sammensætningen af bestyrelsesmedlemmer er hellere ikke en undtagelse, men mere den voksende regel af private equity-selskaber. På grund af den tunge politiske og corporate links af private equity-fonde, kan at identificere private equity-selskaber med de mest indflydelsesrige bestyrelsesmedlemmer og advisors være afgørende for denne særlige private equity gruppe ydeevne.
Så hvad er downside du spørger? Kapitalfonde er en eksklusiv klub. Ofte minimum buy-in niveauer er $250.000 og det er ikke sjældent, at denne plan er $500.000 eller mere. Også kan afhængigt af private equity fond du køber ind, likviditet ikke være, at store. For eksempel hvis du køber til en fond, lånefinansierede buyout, investorer ofte modtage et afkast af den investerede kapital efter private equity selskab omstrukturerer et selskab og tager det IPO. Denne proces kunne sidste seks måneder for en hurtig turnaround eller måske et par år. Den reducerede likviditet betyder naturligvis, at du skal være rig nok til at råd til længere tidslinjer fra de forventede afkast af private equity-fonde.
Dog kan disse ulemper opvejes af potentialet for fænomenal afkast. Hvis du har råd til det, er privat egenkapital en investering køretøj værd en anden look.