At skabe et godt hjem handler om flere ting. Man kan selvfølgelig nå langt med flot og funktionel indretning, men det handler også om ånden, stemningen og livet i hjemmet. Ingen smuk indretning er nemlig særligt meget værd uden glæde, hygge og samvær. Derfor er netop samværet og hyggen vigtigt at prioritere i hverdagen.

Men i enhver familie er der ofte fuld fart på. Hverdagen er fyldt med gøremål og aktiviteter og meget lidt tid til at sætte sig ned, trække vejret, finde ro og nyde hjemmet – både for børn og for voksne. Det har Karens Univers fundet løsningen på. På siden findes nemlig forskellige meditationer til børn og voksne, behagelige børnesange og såkaldte magiske børnebøger.

Meditationer til voksne og børn

Et hjem er altså mere end de møbler, der er i det. Det er også defineret af den stemning og følelse, der skabes og eksisterer i hjemmet. Hjemmet skal gerne være et sted, hvor alle medlemmer af familien kan finde og og koble af. Derfor må man nogle gange prioritere roen i hverdagen. Til dette formål er meditation helt oplagt.

Meditation er blevet enormt populært, fordi der er tale om intensiv og meget effektiv afslapning, som kan give en værdifuld ro i både krop og sind. Hos Karens Univers findes en lang række forskellige guidede meditationer til både børn og voksne. Nogle er skabt til sengetid, mens andre er skabt til bare at give en behagelig pause fra travlheden.

Magiske børnebøger til sengetid og andre rolige stunder

Ud over de guidede meditationer, byder Karens Univers på et smart koncept i form af såkaldte magiske børnebøger med oplæste historier, der inkorporerer både sange og meditationer. Bøgerne er perfekte for barnet, der har svært ved at finde ro og kan bruges som en rar og hyggelig stund for børn og forældre sammen.