8 Penny Lagre til at undgå

Der er mange gode penny stock investeringer til rådighed, som kunne forvandle en lille mængde af kapital til en mindre formue meget hurtigt. Du skal dog vide, hvad man skal kigge efter og hvad man skal undgå for at opdage disse. Når du søger efter den ene store payoff, styre fri af de følgende eksempler.
Telefon sælger – enhver, der forsøger at sælge dig investeringer over telefonen bør betragtes som en fjende. De har højtryks salg taktik, og effektive, troværdige argumenter. Dog, de ikke gør dig nogen favoriserer, uanset hvor gode de gør en investering lyd.
De opererer i deres bedste interesse at dumpe over-the-counter bestand på dig, og de penge, du betaler i vil gå ind i deres egne lommer, eller i lommerne på deres virksomhed.
Der har aldrig været behov for gode selskaber, der går steder for at ty til disse type taktik, men der har altid været behov for fattige, synkende eller skyggefulde virksomheder til at gøre så. Hvis du vælger at ignorere dette råd fortjener du, hvad der sker med din investering.
Du kan også løbe ind i vanskeligheder forsøger at finde en køber til din aktier, når du beslutter det er tid til at sælge.
Meget lav volumen bestande – uden meget handelsaktivitet, bliver det stadig vanskeligere at købe eller sælge til priserne du ønsker. Så godt, bliver det næsten umuligt at få en forståelse af, hvor aktiekursen er overskriften, eller til at beregne fair værdiansættelser for selskabets aktiekurs.
Ikke kun det, men selskaber lave omsætningsvolumen generelt ikke har en stor positiv interesse.
Hot Tip bestanden – der er faktisk professionelle projektledere, der gør en god levende generering og omsorgsfuld rygter om nogle penny stock, der er garanteret til at gå gennem taget. Hele konceptet afhænger rygte spredes fra person til person, på kontoret, over telefonen, eller på sociale spillesteder.
De salgsfremmende kneb kan være meget dyrt for investorer, der involvere uden særlig viden om virksomheden eller handlinger af initiativtageren. I de fleste tilfælde hvis en bestand virkelig går gennem taget vil ikke du høre et ord om det, fordi en sluttet få individer vil være meget opsat på at holde oplysninger for sig selv.
Garanteret ydelse – hvis en bestand er garanteret til at gå op, vil det næsten altid gå. Intet er nogensinde visse, især på aktiemarkedet. Når nogen garantier visse ydeevne på et lager, de kan være en promotor, naive investor, selvhævdende mægler, eller har hørt garanti fra en anden kilde. Under alle omstændigheder ikke tro dem. I stedet tjekke ind i virksomheden selv og hvis du føler det er en god investering, kan du fortsætte.
Synkende skibe – når en bestand er faldet meget du tror måske, at, “det ikke kan gå nogen nedre”, eller at det er “en god handel.” Især med penny bestande, du har brug at undgå denne form for tænkning, fordi mange synkende skibe ikke nogensinde rebound, og de kan gå lavere, og de ikke er gode tilbud, bare fordi de koster mindre end før.
Kommissionen Free – hvis du er interesseret i at få bestanden provision gratis du tror måske, du sparetip, men det betyder normalt, at du køber over counter bestand direkte fra en promotor eller virksomheden.
Enten måde, de tager deres egne usynlige ‘Kommissionen’ fra dig, enten ved at sælge dem til en vilkårlig mængde, som er urimeligt høj, eller sælge til dig til prisforlangende snarere end prisen bud baseret på deres egne aktuelle værdiansættelser.
Internationale Penny Stock – vi taler ikke om at leve i USA og styring fri af canadiske bestand, eller vice versa. Vi taler om penny stock spørgsmål fra Afrika, Australien, europæiske, russiske eller sydamerikanske penny lager markeder. Først og fremmest, du vil ikke være alt for imponeret over niveauet af investor beskyttelse og exchange ærlighed i nogle af disse regioner, og du helt sikkert vil ikke være alt for imponeret over de mægler gebyrer du pådrager sig, når de forsøger at købe internationalt.
Desuden, hvis du ikke kan finde gode penny stock investeringer i Nordamerika, vil du ikke kunne finde dem andre steder enten.
Warrants og rettigheder – disse er ikke teknisk bestande, men i stedet er afledte investeringer baseret på en underliggende selskabets aktier. Men de fremstår ofte som penny bestande, fordi de undertiden få opført i siderne bestand, og ofte handle for øre.
Det er usandsynligt, at du ved et uheld vil købe derivater, men sørg for du ved, hvad du forsøger at købe ved at forstå notering kriterier papir du læser, eller kontrollere dit køb med din mægler.
For at få gratis information om at investere i penny bestande besøge tilbyder de oplysninger om definitionen af penny bestande, introduktion, fordele, risici og hvordan man finder en god penny stock.